Herba Tradisi Turun Termurun Untuk Kesihatan

PENYEBAB UTAMA KADAR STAMINA MAKIN MEROSOT

Play Video
Play Video
Play Video

-Jom Tengok Video Dibawah Ini-

Play Video

*Cara Penggunaan Lengkap Akan Diberikan MELALUI WHATSAPP Selepas Pembelian Dibuat

-Slide Ke Kanan Untuk Lihat Lebih Testimoni-

Kami Ada Sediakan Cara Pembayaran Secara CASH ON DELIVERY (COD)

*untuk Semenanjung

Posmen Sampai Depan Rumah Baru Anda Bayar!

Khas Kepada yang Membuat Pembelian Sekarang

Kami Nak Bagi "EBook Permata Yang Hilang" (Buku Digital) Bernilai RM97 Secara Percuma!

"Ini adalah ILMU YANG WAJIB ada pada setiap suami"

Tuan Rafiq, Bangsar

Anda akan menerima selepas pembelian dibuat.

CARA MEMBUAT PEMBELIAN

Bayar Online @ COD (Barang Sampai Baru Bayar)

Bayar Online @ COD (Barang Sampai Baru Bayar)

Bayar Online @ COD (Barang Sampai Baru Bayar)

Bayar Online @ COD (Barang Sampai Baru Bayar)

Bayar Online @ COD (Barang Sampai Baru Bayar)

Bayar Online @ COD (Barang Sampai Baru Bayar)

Bayar Online @ COD (Barang Sampai Baru Bayar)

**KHIDMAT COD (Barang Sampai Baru Bayar) HANYA UNTUK SEMENANJUNG SAHAJA

**Caj PENGHANTARAN RM15 untuk SABAH,SARAWAK & LABUAN

Mungkin Ini Boleh Menjawab Persoalan Anda...

Kesan adalah berbeza setiap orang. Ada yang cepat dan ada yang lambat sedikit, ini kerana faktor kekerapan GUNA dan juga tubuh badan seseorang. Masalah juga adalah berbeza untuk setiap orang. Tapi setakat apa yang kami dapat feedback daripada kebanyakan pengguna selalunya akan nampak kesan seawal sejam selepas penggunaan.

Untuk penghidap penyakit jantung dan astma kronik jamu ini tidak sesuai digunakan.Kita hanya mencadangkan hanya penggunaan Krim sahaja.

Untuk penghidap penyakit penyakit dan kencing manis disarankan mulakan dengan separuh sukatan dahulu.

Jangan risau, caranya cukup mudah. Jamu hanya perlu makan sebiji sahaja setiap 4 ke 5 hari.Tak boleh makan hari-hari. Krim pula cuma perlu sapu di bahagian sensitif di sekitar zakar dan biarkan selama sekurang-kurangnya sejam sebelum bersama.Tak perlukan apa-apa urutan.

Untuk mendapatkan kesan yang terbaik, maksima dan berkekalan, disarankan penggunaan sekurang-kurangnya 2 pek jamu. Krim pula hanya guna bila diperlukan sahaja.

Jamu xperlu makan hari-hari. Cukup sekadar makan sebiji  setiap 4 ke 6 hari.

Tiada, cuma apa yang penting adalah perlu untuk ikut saranan sukatan makan yang betul dan diingatkan supaya banyakkan minum air kosong.

Tidak perlu tetapi adalah disarankan jika ingin bersama sebaiknya basuh dahulu kerana bahan-bahan didalam krim adalah herba dan ada rasa sedikit pahit. Dikhuatiri akan mendatangkan rasa tidak selesa kepada pasangan jika melakukan sex oral.

PRODUK HERBA ini bukan alat bantuan sementara, tapi rawatan. Jadi kita tak bergantung dgn herba ni selamanya. Lepas puas hati dgn kesan yg kita dpt boleh stop penggunaan, kesannya adalah kekal.

Hubungi Kami

+60164965779

EMAIL

saszmarketing@gmail.com

CUSTOMER SERVICE

PENAFIAN:
Keberkesanan Produk Ini Bergantung Kepada Kesesuaian Individu. Setiap Hasil Dari Penggunaan Adalah Berbeza Bagi Setiap Individu. Produk Ini Akan Memberi Kesan Terbaik Sekiranya Pengguna Mengamalkan Dengan Cara Betul Berdasarkan Banyak Testimoni Yang Diperolehi. Kita Berikhtiar, Tuhan Yang Menyembuhkan.

Disclaimer : “Facebook™️ or FB is a Registered Trademark of Facebook.com. The site SASZONLINE.COM is not affiliated with Facebook.com in any way, nor does they sponsor or approve any of products. All trademarks mentioned here are copyrighted by their respective owners” “Privacy Policy – Term & Conditions”

TIKTOK™️ IS A REGISTERED TRADEMARK OF TIKTOK.COM. THE SITE SASZONLINE.COM IS NOT AFFILIATED WITH TIKTOK.COM IN ANY WAY, NOR DOES THEY SPONSOR OR APPROVE ANY OF PRODUCTS. ALL TRADEMARKS MENTIONED HERE ARE COPYRIGHTED BY THEIR RESPECTIVE OWNERS

Copyright © 2022 SASZNETWORK MALAYSIA